Businesshotels - Hotele dla biznesu
bi
KARIERA

KOORDYNATOR GRUPY KONSULTANTÓW

Kod ref-KGK/miasto/województwo

Osoba na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za rozwój sieci sprzedaży, rekrutację i wsparcie sprzedażowe konsultantów, pozyskiwanie klientów biznesowych w podległym regionie oraz obsługę kluczowych klientów.

Oczekujemy:

min. pięcioletniego doświadczenia w sprzedaży do klientów biznesowych, doświadczenia w rozwoju sieci sprzedaży (rekrutacji konsultantów / sprzedawców), doświadczenia w kierowaniu grupą sprzedaży, inicjatywy i samodzielności, wyższego wykształcenia


OFERUJEMY

pracę w dynamicznej i rozwijającej się firmie, profesjonalne przygotowanie do pracy, wysokie zarobki zależne od wyników, rozwój usług i produktów do sprzedaży


Zainteresowane osoby prosimy o kontakt e-mailowy pod adresem: kariera@businessinfo.pl

Prosimy o dołączenie następującego oświadczenia: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133, poz. 883)".

CZASY NA ŚWIECIE CZAS W POLSCE - 06:56:38
Algier (Algeria) - 05:56:38, Amsterdam (Holandia) - 06:56:38, Boston (USA) - 00:56:38, Canberra (Australia) - 14:56:38, Casablanca (Maroko) - 04:56:38, Amsterdam (Holandia) - 06:56:38, Chicago (USA) - 23:56:38, Dublin (Irlandia) - 05:56:38, Genewa (Szwajcaria) - 06:56:38, Helsinki (Finlandia) - 06:56:38, Hong Kong (Chiny) - 12:56:38, Honolulu (Hawaje) - 18:56:38, Istambuł (Turcja) - 07:56:38, Jerozolima (Izrael) - 07:56:38, Kair (Egipt) - 07:56:38, Londyn (Anglia) - 05:56:38, Los Angeles (USA) - 21:56:38, Montevideo (Urugwaj) - 01:56:38, Moskwa (Rosja)- 08:56:38, Nowy Jork (USA) - 00:56:38, Ottawa (Kanada) - 00:56:38, Rio de Janeiro (Brazylia) - 01:56:38, Montevideo (Urugwaj) - 01:56:38, Rzym (Włochy) - 06:56:38, Shanghai (Chiny) - 12:56:38, Singapur (Singapur) - 12:56:38, Sydney (Australia) - 14:56:38, Taipei (Taiwan) - 12:56:38, Tokio (Japonia) - 13:56:38, Toronto (Kanada) - 00:56:38, Waszyngton (USA) - 00:56:38
bottom
© 2007 Businesshotels.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone | Realizacja: www.widzialni.pl - pozycjonowanie