Businesshotels - Hotele dla biznesu
bi
OFERTA
Witamy w Międzynarodowym Zespole BUSINESSHOTELS.PL

Portal BUSINESSHOTELS.PL wprowadza na rynek najnowsze rozwiązania w zakresie informacji elektronicznej takie jak możliwość prezentacji multimedialnej czy rezerwacji on-line nadając tym samym nową jakość i gwarancje sukcesu promocji i reklamy w przestrzeni internetowej.
Zamieszczamy informacje o obiektach, które chcą zaistnieć w Polsce i na Świecie.

Naszymi klientami są wyłącznie klienci biznesowi a w szczególności TOP MANAGEMENT, czyli osoby zarządzające, odpowiedzialne za rozwój firmy i kreowanie jej wizerunku oraz decydujące o wyborze kontrahentów w zakresie świadczenia usług hotelarskich i pokrewnych.

Oprócz niewątpliwej jakości serwisu jak i jego prestiżu, jakim się możemy pochwalić podstawowym atutem są ceny usług i system zarządzania informacją przez Naszych Współpracowników.
Pdroponujemy najbardziej przejrzysty i skuteczny system promocji i reklamy w internecie.

Serdecznie zapraszamy do współpracy z BUSINESSHOTELS.PL

Żaneta Pielech
Chief Executive

CZASY NA ŚWIECIE CZAS W POLSCE - 00:37:50
Algier (Algeria) - 23:37:50, Amsterdam (Holandia) - 00:37:50, Boston (USA) - 18:37:50, Canberra (Australia) - 08:37:50, Casablanca (Maroko) - 22:37:50, Amsterdam (Holandia) - 00:37:50, Chicago (USA) - 17:37:50, Dublin (Irlandia) - 23:37:50, Genewa (Szwajcaria) - 00:37:50, Helsinki (Finlandia) - 00:37:50, Hong Kong (Chiny) - 06:37:50, Honolulu (Hawaje) - 12:37:50, Istambuł (Turcja) - 01:37:50, Jerozolima (Izrael) - 01:37:50, Kair (Egipt) - 01:37:50, Londyn (Anglia) - 23:37:50, Los Angeles (USA) - 15:37:50, Montevideo (Urugwaj) - 19:37:50, Moskwa (Rosja)- 02:37:50, Nowy Jork (USA) - 18:37:50, Ottawa (Kanada) - 18:37:50, Rio de Janeiro (Brazylia) - 19:37:50, Montevideo (Urugwaj) - 19:37:50, Rzym (Włochy) - 00:37:50, Shanghai (Chiny) - 06:37:50, Singapur (Singapur) - 06:37:50, Sydney (Australia) - 08:37:50, Taipei (Taiwan) - 06:37:50, Tokio (Japonia) - 07:37:50, Toronto (Kanada) - 18:37:50, Waszyngton (USA) - 18:37:50
bottom
© 2007 Businesshotels.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone | Realizacja: www.widzialni.pl - pozycjonowanie